SYAZA: Baru Beli Baju Baru

Baru Beli Baju Baru




assalamualaikum and hai , korang sihat ?? aq nk cerita pasal Baju Baru !! korang nk tahu Baju tu tak !! skunk aq dh dpt Baju domo .. kak Nadiah niew tnya la dekat aq dalam FACEBOOK..


kak nadiah : Berminat tak nak beli baju domo




Aku : aku tnya berapa ringgit




Kak nadiah : RM25 include postage dan available untuk couple jugak






Aku : aku kata nak order 1 helai baju domo






kak nadiah : kalau berminat .. adik kena bank in kan duit kat bank




aku : aku tanya kak nadiah dok mana




Kak nadiah : bandar perda , bukit mertajam




Aku : ouh , kat rumah adik




Kak nadiah : syaza dok mana




Aku : dok kt sebelah balai polis




Kak nadiah : ooo , dekat la




Aku : Kak dok area mana




Kak nadiah : rumah dekat depan sekolah




Aku : ouh dekat sekolah syaza !!




kak nadiah : ouh ! nak corak yang mana




Aku : yang ada dalam facebook tu ja kea




kak nadiah : ya ! tapi ada beberapa corak




Aku : berapa semua




kak nadiah :RM 22 .. akak bgi diskaun




Aku : okea ! bilew boleh ambil




kak nadiah : bilew aja




aku : jumaat nie




kak nadiah : okea !










-syaza domodomo-

























8 comments:

  1. syaza, nak link fb akak yg jual baju domo tu. :)


    * sent kat shout box sy ok :)

    ReplyDelete
  2. Syaza , Nak link Facebook akak nadiah ni . Link yg betul k ;)

    Syaza ada fb tak? Kalau ada , inbox kat fira k .

    https://www.facebook.com/sizzati <--- Fb fira :D

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.